Læger

Lotte Bang

Lotte Bang

Speciallæge i Almen

Uddannet på Københavns Universitet 1990
Speciallæge i Almen Medicin 2001
Kompagnon i lægehuset 2002

Medlem af:

Praktiserende lægers organisation
Dansk selskab for almen medicin
Medlem af kræftens bekæmpelses forebyggelsesråd
Skriver lægestof i Familiejournalen

Født 1962, gift og mor til tre voksne børn

Da jeg oprindelig havde planer om at blive gynækolog, har jeg gennem mine ansættelser på gynækologiske afdelinger stor erfaring inden for dette område.
Under de forskellige ansættelser på Nordsjællands hospitaler blev mine faglige interesser meget omfattende, hvorfor jeg valgte at blive praktiserende læge.

Jeg underviser yngre kolleger i almen medicin.
Jeg har desuden påtaget mig at skrive sundhedsoplysende stof i et ugeblad. Dette interesserer mig, fordi det giver en stor mulighed for at give mennesker, der ellers ikke ville læse om dette emne, nyttig viden om sygdomme og forebyggende tiltag.

Christine Johansen

Christine Johansen

Speciallæge i Almen

Kandidat fra Københavns Universitet 2009
Speciallæge i almen medicin 2018
Kompagnon i lægehuset fra juli 2020.

Medlem af:

Praktiserende Lægers Organisation
Dansk Selskab for Almen Medicin

Født i 1981, gift og mor til 3 børn.

Jeg har som læge arbejdet på medicinske og kirurgiske afdelinger i Københavnsområdet. Jeg har været 1 år på hjerteafdelingen på Bispebjerg hospital, hvor jeg også har været tilknyttet forskningsafdelingen. Jeg har også været ansat på gynækologisk og pædiatrisk afdeling på Herlev hospital.

Jeg har derudover i en periode boet og arbejdet som læge i Ilulissat på Grønland.

Janne Funch

Janne Funch

Speciallæge i Almen

Kandidat fra Københavns Universitet 1999
Speciallæge i almen medicin 2006
Kompagnon i lægehuset 2009

Medlem af:

Praktiserende lægers organisation
Dansk selskab for almen medicin

Født i 1971, gift og har 2 børn.

I forbindelse med min videreuddannelse til praktiserende læge, har jeg været ansat på de 3 forskellige sygehuse i Nordsjælland. Inden dette arbejdede jeg på medicinsk afdeling i Gentofte og da jeg altid har interesseret mig for det gynækologiske speciale, havde jeg en længere ansættelse på Gynækologisk afdeling, Hillerød Sygehus.

Derudover er jeg meget glad for arbejdet med børn samt alle de forbyggende undersøgelser i forbindelse med livsstilssygdomme.

Lau Bertholdt

Lau Bertholdt

Speciallæge i Almen

Uddannet på Københavns Universitet 2008
Speciallæge i Almen Medicin 2016
Kompagnon i Lægehuset 2017, men har været tilknyttet klinikken fra sommeren 2015.

Medlem af:

Praktiserende Lægers Organisation
Dansk selskab for Almen Medicin.

Født i 1980, gift og far til 3 børn.

Jeg har fået størstedelen af min speciallægeuddannelse i Nordsjælland, inkluderende ophold på pædiatrisk (børn) afd., mavetarmkirurgisk afd., psykiatrisk afd., børne-ungepsykiatrisk afd. og gynækologisk afd. samt en bred medicinsk erfaring fra Hillerød Hospitals og Helsingør Hospitals medicinske afdelinger. Udover dette har jeg bred erfaring fra 6 forskellige almen praksis, herunder én i Norge.

Jeg deltog i Lægevagten, inden den overgik til 1813, og har tidligere været tillidsrepræsentant for De Yngre Læger på Helsingør Hospital.

Aktuelt arbejder jeg ved siden af praksis med Sundheds-IT i Region Hovedstaden.

Kiki

Kiki

Lægevikar

Færdiguddannet læge i 2011. Har bred erfaring fra bla. børneafdelingen på Hillerød Sygehus, medicinsk afdeling på Gentofte Sygehus, psykiatri i Ballerup, gynækologisk og ortopædkirurgisk afdeling på Herlev Hospital. Har også været i praksis i Skovlunde og senest 3 mdr. i Grønland. Kiki har være hos os i 15 mdr. som uddannelseslæge og fortsætter i klinikken som vikar

Debbie

Debbie

Uddannelseslæge

Færdiguddannet læge. Har erfaring fra kirurgisk afdeling på Bispebjerg Hospital og onkologisk afdeling på Rigshospitalet. Har derudover været i praksis på Østerbro og i Hørsholm og skrevet ph.d. Debbie skal være hos os til starten af juli.

Mie

Mie

Lægevikar

Færdiguddannet læge i januar 2019. Har erfaring fra akutmodtagelsen på Holbæk sygehus, psykiatrien i Slagelse og haft et år på kirurgisk afdeling på Bispebjerg hospital. Mie er færdig med sit uddannelsesforløb og fortsætter hos os som vikar.

Kirsten

Kirsten

Lægevikar

Tidligere ejer i klinikken gennem ca. 30 år, er stadig vikar og kommer hos os regelmæssigt.

Laura

Laura

Uddannelseslæge

Færdiguddannet læge januar 2016. Har bred erfaring fra akutmedicinsk modtagelse, lunge- og infektionsmedicinsk afdeling samt demensambulatoriet på Hillerød Sygehus. Har derudover arbejdet på børneafdelingen og psykiatrisk afdeling også. Hun er kommet i vores klinik en gang om måneden og er nu tilbage på fuld tid hos os.